Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Wheeler Dealers8,3

06.12.2018 06.12. klo 17:05
päättyy klo 18:00 // kesto 55 min

Kausi 12, osa 20. Best Of. Kauden päätteeksi Mike ja Edd kertovat parhaista hetkistään, erityisistä onnistumisista ja suurimmista voitoistaan. (Wheeler Dealers, tosi-tv, Iso-Britannia, 2015)

Lähetykset

Arviot

 4
(41 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Wheeler dealerssit. Eikö sitä voisi muunkin kategorian ohjelmia voisi alkaa näyttää muillekin ihmisille? Kun pitää tunkea pelkästään näitä autojen tuunaus ohjelmia koko ajan vaan lisää. No pitäkää tunkkinne. Ei yhtään enemmän vähempää voisi kiinnostaa. Ja entistä surkeammaksi vaan meni tällä uudella tuunarilla. -1.000.000*

Sailorman 4life

https://www.youtube.com/watch?v=GD0ZbQ7D85o&t=

ErkkiLeskelä 123

Asiaa. Ei mitään älytöntä pimppauspskaa.

rpukari

Tämä sarja oli täysin loistavan Edd Chinan varassa. Harmi että hän lopetti 2017. No, vanhat jaksot pyörivät vielä Suomessa.

Massimo

Mahtava ohjelma

-Thunderdome -

Ainoa järkevä auto-ohjelma. Toiset pullistelevat jenkkipelleilyt herättävät lähinnä myötähäpeää...

Haapio

Minäkin pidän ohjelmasta juuri sen takia että korjaillaan vähän vanhempaa kalustoa ja vieläpä sellaisia joita "tavallinen" ihminen pystyy ostamaan, ei siis "superautoja". Ja Ed:n niksit ovat erittäin hyviä ja toimivia.

beetlejuice

"klo 20.30 / sunnuntai 23.11.2014. Chevrolet Camaro. Mike ostaa superhalvan superauton, eli täysiverisen italialaisen alle kymppitonnilla." Aito italialainen Letukka. Joopa joo. Myös ohjelman tekstitykset ovat tällaista puppua. Teetetäänköhän suomennokset pikku tytöillä, vai vielä halvemmalla intiassa, sillä tekniikan sanastosta ei ole mitään hajua. Edin työskentelyn katsominen ob kuitenkin sen arvoista, että ohjelmaa tulee seurattua. Edille 10-, Mike 6+, kääntäjä 4.

mun500

Loistava ja opettavainen ohjelma josa kokenut ammattimies jakaa niksejään katsojalle. Tästä voi jopa kouliintuneempikin autonikkari joskus oppia uusia asioita.

oh2bio

Kääntäjänä toimii henkilöt, jotka eivät tiedä tekniikasta mitään. Päteviä korjausniksejä ja vähän erilaisia autoja, kuin monessa muussa ohjelmassa.

wiro73

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt