Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Vampyyripäiväkirjat (16)7,7

06.12.2018 06.12. klo 01:55
päättyy klo 02:45 // kesto 50 min

Jälkivaikutuksia. Kausi 7, 11/22. Damon ja Stefan näkevät yhä feenikskiven aiheuttamia hallusinaatioita. Julian joukkioineen on muuttanut Mystic Fallsin jengien temmellyskentäksi. Carolinen äidinvaistot alkavat nostaa päätään. Yhdysvaltalainen kauhusarja.

Arviot

 3.7
(92 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

Vampyyripäiväkirjat on yhdysvaltalaisen Kevin Williamsonin käsikirjoittama, L. J. Smithin kirjasarjaan perustuva kauhu/draamasarja. Sarjan ensimmäinen jakso nähtiin syyskuussa vuonna 2009 The CW- verkossa ja se herätti heti laajaa kiinnostusta. Sarjaa on tehty kuusi tuotantokautta ja tammikuussa 2015 The CW ilmoitti seitsemännen tuotantokauden teosta. Suomessa ensimmäinen tuotantokausi nähtiin elokuussa 2010 MTV3 kanavalla, jonka jälkeen Sub sai sen esitysoikeudet ja toinen tuotantokausi nähtiin syyskuussa 2011.

Sarjassa seurataan Mystic Falls- nimisen fiktiivisen kaupungin tapahtumia ja sen asukkaita. Kaupungissa asuu 17-vuotias Elena Gilbert (Nina Dobrev), joka rakastuu vuosisatoja vanhaan vampyyriin Stefan Salvatoreen (Paul Weasley). Heidän elämänsä vaikeutuu kun Stefanin veli Damon (Ian Somerhalder) palaa Mystic Fallsiin. Elena muistuttaa 1800-luvulla elänyttä vampyyriä, Katherine Pierceä, joka oli molempien veljien ensirakkaus. Tämän takia molemmat alkavat osoittaa kiintymystä Elenaa kohtaan.

Muita sarjan tärkeitä henkilöitä ovat Elenan pikkuveli Jeremy (Steven R. McQueen), Elenan parhaat ystävät Bonnie (Katerina Graham) ja Caroline (Candice Accola), Elenan lapsuuden ystävä sekä ex-pokaystävä Matt (Zach Roerig). Kaupunkia valvovat alkuperäisten perustajainperheiden jälkeläiset eli Perustajainneuvosto, joka suojelee kaupunkia vampyyreiltä, ihmissusilta ja noidilta.

Vampyyripäiväkirjoista on tehty yksi spin-off sarja, Vampyyrien sukua, jossa seurataan ensimmäisten vampyyrien elämää New Orleanssissa.

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt