Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Tuurin kyläkauppias

22.05.2019 22.05. klo 19:00
päättyy klo 20:00 // kesto 60 min

Kausi 2, osa 6. Vesa vie lapsuudenystävänsä kaupunkilaistuneet teinityttäret tutustumaan maaseudun ihmeisiin. Tuula nousee Kyläkaupan catwalkille itsensä Leena Sarven opastamana. Miljoonakirppiksellä on varsinaiset hullut päivät, kun Tarjoushaukka Jorma pääsee hieromaan kauppoja tarkan euron miehenä tunnetun Kyläkauppiaan kanssa. (Tuurin kyläkauppias, kotimainen tosi-tv, 2015)

Arviot

 2.3
(29 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jep! Taitaa jäädä kattomatta.

Sailorman 4life

Kiitos mutta ei kiitos.

-Thunderdome-

Tässä toinen turha julkkis, ja ohjelmien taso sen kun laskee.

Viisas

nollaa ei voi antaa tästä ällöräkä äijästä ikävä kyllä.

lampaar

mitä enemmän ktson ohjelmaa, sitä enemmän arvostan Vesa Keskistä. Aivan sama "millä korkeudella housut on" kun mies on saanut aikaan noin hurjan bisneksen. Matalamieliset arvostelut sikseen ja kaikella kunnioituksella Vesa: loistavaa !

Tarja_Riekkinen

Minulla on samoja kuullun ymmärtämisvaikeuksia kuin Tatjanalla. Tekstitys on ainut korjaus tähän ongelmaan, koska suomalaiset äänimestaajat (ei mestarit) eivät tule muutamaan sukupolveen muuttamaan tapojaan "luonnolisesta äänentoistosta". Siinä on välillä jumalaton meteli päällä ja sitten kuiskaillaan. TV:n ääni on kuitenkin pakko pitää kohtalaisen pienellä, ettei kanssa asujat hermostu, mutta silloin jää jo normaali puhe kuulematta. Kun katsoo muiden maiden äänityksiä, niin siellä äänet tasapainotetaan järkevään tasoon. Meteli hiljennetaan sopivasti ja kuiskaukset korostetaan isommaksi, mutta esim. äänensävyistä tajuaa kysessä olevan kuiskauksen.

mun500

Todella ällöttävä tyyppi. Oon saanut sarjasta jo tarpeeksi eikä se ole vielä edes alkanut.

Couchcarrot

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt