Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Tuurin kyläkauppias

07.12.2017 07.12. klo 14:30
päättyy klo 15:25 // kesto 55 min

Kausi 1, osa 7. Tämän viikon jaksossa Tuuriin saapuu vieraita kaukomaita myöten. Italialaisen entisen aikuisviihdetähden ja poliitikon Cicciolinan vierailu aiheuttaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalla pienimuotoisen mediamylläkän, eikä yleisön kiinnostus osoita laantumisen merkkejä Tuurissakaan. Tuskin on Cicciolinan vierailusta selvitty, kun maahan saapuvat Janen kauan odottamat vieraat: äiti ja Maria-tyttären Felipe-kummi. (Tuurin kyläkauppias, kotimainen tosi-tv, 2014)

Arviot

 2.3
(28 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Kiitos mutta ei kiitos.

-Thunderdome-

Tässä toinen turha julkkis, ja ohjelmien taso sen kun laskee.

Viisas

nollaa ei voi antaa tästä ällöräkä äijästä ikävä kyllä.

lampaar

mitä enemmän ktson ohjelmaa, sitä enemmän arvostan Vesa Keskistä. Aivan sama "millä korkeudella housut on" kun mies on saanut aikaan noin hurjan bisneksen. Matalamieliset arvostelut sikseen ja kaikella kunnioituksella Vesa: loistavaa !

Tarja_Riekkinen

Minulla on samoja kuullun ymmärtämisvaikeuksia kuin Tatjanalla. Tekstitys on ainut korjaus tähän ongelmaan, koska suomalaiset äänimestaajat (ei mestarit) eivät tule muutamaan sukupolveen muuttamaan tapojaan "luonnolisesta äänentoistosta". Siinä on välillä jumalaton meteli päällä ja sitten kuiskaillaan. TV:n ääni on kuitenkin pakko pitää kohtalaisen pienellä, ettei kanssa asujat hermostu, mutta silloin jää jo normaali puhe kuulematta. Kun katsoo muiden maiden äänityksiä, niin siellä äänet tasapainotetaan järkevään tasoon. Meteli hiljennetaan sopivasti ja kuiskaukset korostetaan isommaksi, mutta esim. äänensävyistä tajuaa kysessä olevan kuiskauksen.

mun500

Todella ällöttävä tyyppi. Oon saanut sarjasta jo tarpeeksi eikä se ole vielä edes alkanut.

Couchcarrot

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt