Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

The Walking Dead (16)8,4

23.03.2018 23.03. klo 00:30
päättyy klo 01:25 // kesto 55 min

Kausi 8. Jakso 12/16. Avain. Negan aloittaa valmistelut uuden suunnitelmansa toteuttamiseksi. Tuntematon taho tekee yllättävän tarjouksen, johon Maggie ja Michonne suhtautuvat varsin eri tavalla.

Lähetykset

Arviot

 4.2
(200 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

The Walking Dead on sarjakuvapiirtäjä Robert Kirkmanin luomukseen perustuva AMC-kanavalla (Suomessa FOX:lla) esitettävä toimintasarja. Sarjan suora käännös on Kävelevät kuolleet, mikä kertoo paljon sarjan luonteesta. Walking Dead seuraa ryhmää ihmisiä, jotka yrittävät selviytyä zombie-epidemian riivaamassa Amerikassa. Sarjan alusta asti koko toimiva sivilisaatio on tuhoutunut ja suurin osa maailman väestöstä on joko kuollut tai muuttunut zombieksi.

Vuonna 2010 käynnistynyt sarjan ensimmäinen kausi sai niin hyvän vastaanoton, että sarjasta käynnistyy syksyllä 2015 sen kuudes kausi. Sarjan pääosassa on joukko selviytyjiä, joista keskiössä on Rick Grimes -niminen (Andrew Lincoln) entinen apulaissheriffi. Entinen siksi, että zombieiden valtaamassa maailmassa ei ole enää yhteiskuntajärjestystä eikä ammatteja. Vaikka ryhmä kohtaa lähes jokaisessa jaksossa eläviä kuolleita, sarjan edetessä ryhmälle koituvat enemmän vaaraksi elävät ihmiset.

The Walking Dead voitti vuonna 2011 amerikkalaisen TV-alan Emmy-palkinnon parhaasta maskeerauksesta. Sarja on nimetty ehdokkaaksi myös muiden palkintojen saajaksi. Sarjasta käynnistyi elokuussa 2015 spin-off sarja Fear The Walking Dead, joka sijoittuu samaan maailmaan kuin alkuperäinen sarja. Alkuperäisessä sarjassa liikutaan Atlantassa ja Georgian osavaltiossa. Spin-offissa seurataan zombie-epidemian alkua Los Angelesissa.

https://www.thepetitionsite.com/565/143/321/please-dont-kill-dog-on-the-walking-dead/?taf_id=60286350&cid=fb_na Stop them!!! 🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡😡

Kati_Tuomaala

Vieläkö tätä tulee? Loppuisi vaan koko the braindead sarja.

Anonymous

The Brain dead

-Thunderdome-

Ensimmäisen kauden ja Frank Darabontin erottamisen jälkeen laatu laskenut tasaisesti.

Vääntökäsi
  1. Kauden päätös oli täysin epäonnistunut mainoskikka. AMC voi viedä Walking Deadin per... Nyt vaihtuu kyllä sarja johonkin toiseen.
Piksuuu

PARHAISTA PARHAIN..

Jani_Simola

Alkuun oli hyvä ja mielenkiintoinen sarja, mutta kun jatkossa teema oli pelkästään verta ja suolenpätkiä, niin kiinnostus meni. Meidän lapsemme katsovat näitä myös. Jos eivät muuten, niin salaa. Totutaan pään murskaamiseen, minä jälkeen mikään reaalimaailman väkivalta ei tunnu miltään.

Rummitzu

Täysin älytön ja tarpeeton sarja !

fidel

Tasaisesti on taso laskenut kaudesta toiseen ja sarjan voisi pikkuhiljaa lopetellakin ennen kuin loputkin hohdosta menee.

Jurpoz

"Turhaan pitkitetty zombiesarja johon on tungettu liikaa täytteeksi ihmissuhdekiemuroita ja uskomattoman naiiveja henkilöhahmoja. Ymmärrän kuitenkin hyvin teini-ikäisten innostuksen kyseiseen sarjaan."

TÄYSIN samaa mieltä cannonin kanssa. Ensimmäinen kausi oli hyvä koska siinä ei ollut sitä draamapaskaa. Joskus katsoin myös toisen kauden mutta se oli juuri sellaista shittiä etten seuraavia kausia viitsinyt edes vilkaistakaan. Nyt taas aloin uudelleen katsomaan sarjaa. Eka kausi loistava ja sitten aloin katsomaan tokan kauden ekaa jaksoa ja heti oli niin paljon draamapaskaa. Ei kiitos, minulle The Walking Dead loppuu ensimmäisen kauden viimeiseen jaksoon.

Zeti

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt