Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Terminator 2 - Tuomion päivä8,5 ● TOP 250: 38.

24.05.2019 24.05. klo 21:00
päättyy klo 23:55 // kesto 175 min

(Terminator 2: Judgment Day, toiminta, USA, Ranska, 1991) Terminator-elokuvasarjan toisessa osassa kaksi terminaattoria saapuu vuodesta 2029 hakemaan 11-vuotiasta John Connoria, josta olisi tarkoitus tehdä tulevaisuudessa ihmisten vastarintaliikkeen johtaja. 128 min. Ohjaus: James Cameron. Pääosissa: Earl Boen, Edward Furlong, Linda Hamilton, Robert Patrick, Arnold Schwarzenegger.

Arviot

 4.5
(10 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Tyypillistä räiskintää Schwarzeneggerin elokuvien tapaan, johon moneen ei helposti kyllästy. Yhdyn Jukjukin mielipiteeseen, että on onnistunut jakso-osa. Tästä jatko onkin sitten epävarmaa elokuvasarjassa.

Leffatähti

Nojoo onhan se mahtava elokuva ja kaikkea, mutta pitääkö tämäkin saatana näyttää kerran kuussa? Ettei varmasti pääse unohtuun ainutkaan Arskan one-lineri?

Cacolantern

T2 on niitä hyvin harvoja jatko-osia, jotka ovat edeltäjäänsä parempia. Ilmestymisvuonnaan 1991 Tuomion Päivä rikkoi ennätyksiä lippukassoilla sekä käytti tietokonegrafiikkaa aivan ennennäkemättömällä tavalla, ja on yhä tänäkin päivänä silmiähivelevän upean näköistä. Tämä TV:ssä esitettävä raina on ns. elokuvateatteriversio, mutta suosittelen lämpimästi katsomaan myös ohjaajan version, joka on n. 16 minuuttia pidempi ja selkeyttää juonta paljon sekä tekee tästä upeudesta vieläkin paremman!

Jukjuk

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt