Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Syke (12)

22.06.2019 22.06. klo 22:00
päättyy klo 22:30 // kesto 30 min

Kausi 5. Jakso 21/40. Epävarma Aino yrittää roikkua Nikessä ja saa huudot hankalalta syöpäpotilaalta, mutta yllättäen löytää voimaa vastustaa ikävää potilasta. Sairaalaan kiidätetään huonossa kunnossa oleva lapsipotilas, jolle aletaan etsiä kiireellisesti uutta sydäntä. Kotimainen draama. (20')

Arviot

 3.2
(61 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

japsutin

LOISTAVA SARJA JOSSA AINAKI IINA KUUSTONEN TEKEE 10+ROOLIN

TELKKUHULLU4000

Hyvä kotimainen sarja. Välillä pelkäsin, että ohjelmasta tulee pelkkä ihmissuhdedraama, mutta sarja onkin nostanut tasoaan, mikä näissä sarjoissa on harvinaista.

persus13

Onhan tuossa yritetty kovasti ja ihan hyviä näyttelijöitä. Lähes kaikki kliseet käytössä Kliseitä, "Lulu- ja narkkarihoitajasta inhottaviin/ hoitajalta vonkaaviin lääkäreihin. Mukana tietenkin lääketieteellisiä/teknisiä virheitä;- mutta eihän kyseessä toki ole opetusohjelma. Mutta ovatpa onnistuneet tuonne ujuttamaan pari tapausmysreeriäkin, siitä plussaa.

Anttu

Ennakkoluuloja oli ja vaikka ei nyt mikään huippuhyvä olekaan, niin yllättävän hyvä kotimaiseksi ja kyllä tota mielellänsä katselee.

Hannessu

Wow, yleensä en jaksa suomalaisia könkkösarjoja seurata, mutta tämä onkin vähän laadukkaampi tapaus. Todella laadukasta työtä käsikirjoituksesta näyttelijöihin. Koukussa ollaan.

shimmer

Ihan loistava sarja huippu näyttelijöillä!

kissana

ihan toimiva sarja

tolvmaister

Eipä yhtään paskempi sarja! Seuraan.

June

Tämänkö takia "Taivaan tulet" lopetettiin?

PKS1

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt