Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Suomen huutokauppakeisari

15.04.2019 15.04. klo 17:30
päättyy klo 18:30 // kesto 60 min

Kausi 9. Jakso 9/14. Markun mehuautomaatti. Samae Koskinen kauppaa Sister Flo -kitaraa. Saavatko Helin 1000 kukkopilliä Akin pillittämään? Markun mehuautomaatti on suihkulähde. Kotimainen realitysarja. (42')

Lähetykset

Arviot

 3.1
(38 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Hieh hieh hieh hieh, nauraa omille vitseilleen. Ei edes hyviä vitsejä.

Pahkisavi

Aki ja Heli Turhapuro Epsanjassa. Eikö tää paska ikinä lopu??? Juo sä Keke jaffaa siellä Helistimen kanssa. Oli synkkää ja paskaa katsottavaa. Kuparipannu keisari ja hänen majesteettinsa 450 €gen kuparipannuineen. Kyllä ihmisen täytyy olla typerä kun ostelee noita pannuja noilla hinoilla. Ja voisi eräs opetella kirjoittamaan oikein Suomea. Ellei ole liikaa vaadittu?

Keisari on hallitsijan arvonimi keisarikunnassa. Keisarin on katsottu olevan kuninkaita arvokkaampi ja korkein maallinen hallitsijanarvo, ja siihen liittyy vaatimus ainakin symbolisesta universaaliudesta ja asemasta muiden hallitsijoiden yläpuolella. Joissakin maissa keisaria on pidetty jopa jumalana.

Kyllä tämä kuparipannu jumala on aika hemmetin kaukana tuosta arvonimestä. Mutta minkäs sille voi kun luulee olevansa sellainen?!

https://www.youtube.com/watch?v=thidY6GyCGw

Sailorman 4life

Noh voi hyvää päivää mitä rutisijoita! Älkää katsoko jos ette edes ymmärrä :D Ja parempi näyttävät tälläistä sarjaa mieluummin kuin jotain teplation ja teiniidiootti mutsi-sarjoja joita ei kato ketkään muut kuin bimbot ja miesmissit itse!

Kati_Tuomaala

Markulle vois jo antaa potkut, tyhjänpäiväistä höpinää! Voi Markku, jokainen mies saa ja osaa kytkeä pistokkeet. Eipä ole Markun omia ideoita, käy Pinterest sivuilla katsomassa malleja töihinsä. Nyt tätä soopaa tehdään jo Espanjassakin, hävettää. 😒 Heli kulkee samassa mauttomassa farkkumekossa. 😬

Mepis

Kyllähän tää ihan hyvä sarja omasta mielestäni on. Sais tulla enemmänkin jotain tämän kaltaista kauppa ohjelmaa. Vaikka tavara on hyvin paljon lasii ja koristeita, mutta uutta kauppaa tulee vaan.

Kela

Täyttä sontaa.

Notkollaan

https://www.youtube.com/watch?v=GD0ZbQ7D85o&t=

ErkkiLeskelä 123

sopivat asusteet ovat valinneet marbellan auringon alle.voi kiesus...........

poikamies

Aivan ala-arvoista käytttää noin vanhaa vitsiä ohjelman nimessä. Keksikää nyt jotain omaperäistä. Ohjelma on mennyt surkean huonoksi.

Urmasto

Mukavan leppoinen ohjelma. En kyllä ymmärrä mitä seksiä joku näkee ohjelman henkilöissä. hehe.... Tästä tehty uusi versio on kyllä täysi fiasko jo syntyessään.

JukkisA

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt