Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Suomen huutokauppakeisari

15.04.2019 15.04. klo 17:30
päättyy klo 18:30 // kesto 60 min

Kausi 9. Jakso 9/14. Markun mehuautomaatti. Samae Koskinen kauppaa Sister Flo -kitaraa. Saavatko Helin 1000 kukkopilliä Akin pillittämään? Markun mehuautomaatti on suihkulähde. Kotimainen realitysarja. (42')

Lähetykset

Arviot

 3.1
(36 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Kyllähän tää ihan hyvä sarja omasta mielestäni on. Sais tulla enemmänkin jotain tämän kaltaista kauppa ohjelmaa. Vaikka tavara on hyvin paljon lasii ja koristeita, mutta uutta kauppaa tulee vaan.

Kela

Aki ja Heli Turhapuro Epsanjassa. Eikö tää paska ikinä lopu??? Juo sä Keke jaffaa siellä. Oli synkkää ja paskaa katsottavaa. Kuparipannu keisari ja hänen majesteettinsa 450 €gen pannut. Kyllä ihmisen täytyy olla typerä kun ostelee noita pannuja noilla hinoilla.

https://www.youtube.com/watch?v=thidY6GyCGw

Sailorman Vm 77

Täyttä sontaa.

Notkollaan

https://www.youtube.com/watch?v=GD0ZbQ7D85o&t=

ErkkiLeskelä 123

sopivat asusteet ovat valinneet marbellan auringon alle.voi kiesus...........

poikamies

Aivan ala-arvoista käytttää noin vanhaa vitsiä ohjelman nimessä. Keksikää nyt jotain omaperäistä. Ohjelma on mennyt surkean huonoksi.

Urmasto

Markulle vois jo antaa potkut, tyhjänpäiväistä höpinää! Voi Markku, jokainen mies saa ja osaa kytkeä pistokkeet. Eipä ole Markun omia ideoita, käy Pinterest sivuilla katsomassa malleja töihinsä. Nyt tätä soopaa tehdään jo Espanjassakin, hävettää. 😒

Mepis

Mukavan leppoinen ohjelma. En kyllä ymmärrä mitä seksiä joku näkee ohjelman henkilöissä. hehe.... Tästä tehty uusi versio on kyllä täysi fiasko jo syntyessään.

JukkisA

Tämä on hyvää katsottavaa, hermot lepää vaikka Akilla ne joskus on pinnassa. Markun nikkarointitaidot nyt on mitä on, mutta pääasia että naiset tykkää.

Rampe56

Hirvittävää sontaa ja tuo ukko ja akka kitisevät koko ajan, maksavat alihintaa, kannattaisi myydä netissä niin saa paremman hinnan.

Viisas

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt