Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa

22.05.2019 22.05. klo 18:00
päättyy klo 19:00 // kesto 60 min

Kausi 1. Jakso 3/4. Pohjanmaan seriffi ja kampaaja. Laulaja Irinan kummikohteessa Markkua ja Timoa vastassa on lapsia, eläimiä ja eteisen kaaos. Markku hairahtuu kiireen keskellä ratsaille. Seinäjoella avautuu Markun ja Timon sekä Au pairit -ohjelmasta tutun Janen kauneussalonki. Päivään mahtuu myös ilma-akrobatiaa. Kotimainen ohjelma. (42')

Lähetykset

Arviot

 1.5
(8 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

MacGyver Markku! Mitähän ttua seuraavaksi? Ai niin Aki aka "Kuparipannukeisari" ja Helistin Epsanjassa. Voi elämä mitä pastaa nää ohjelmat on. Ihan oikeesti! Hei! Lopettakaa jo!

https://www.youtube.com/watch?v=thidY6GyCGw

Sailorman 4life

Kuolleena syntynyt idea...ei kannata lämmittää saunaa kahteen kertaan. Huutokauppakeisari-ohjelmassakin oli liikaa Markun rakennuspuuhaa. Sekin aika olisi ollut parempi käyttää itse huutokauppatilaisuuteen.

JukkisA

Markku se hoitaa vaikka siemenet syvälle kohtuun. On se semmoinen Hirvaskankaan McGyrberi!

Savon Sulttaani

Samaa paskaa, onneksi on muita kanavia. Kuulepas Heli, ruoka mätänee jos sitä säilyttää mikrossa. 😂 Surkea käsikirjoitus, varmaan Akin kirjoittama. Ei hyvää päivää, eikun syvempään mutaan mennään. Ja annetaan laulajien hoitaa musiikkiosuus.

Mepis

Tämä ohjelma on kaikkea muuta kuin huutokauppakeisaria. Todella tylsää katsottavaa. Tätä oli jo liikaa Huutokauppakeisari-ohjelmassakin, saati sitten, että tätä pitäisi katsoa vielä tunti!! Lopettakaa ajoissa tämä - eikä tekohengitystä, tämä ohjelma on kuollut jo syntyessään.

AjaO

Ei jumalauta, ei lisää näitä pellejä töllöön. Ja joo, osaan vaihtaa kanavaa !

JANNU PORIST

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt