Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Selviytyjät7,1

18.06.2019 18.06. klo 15:05
päättyy klo 15:45 // kesto 40 min

Myrskyn jälkeen. Kausi 33, 2/17. Historiallisen evakuoinnin jälkeen heimot palaavat leireihinsä, jotka ovat myrskyn jäljiltä kaaoksen vallassa. Suojan rakentaminen alkaa alusta, ja peli käynnistyy toden teolla juonitteluineen ja liittoumineen. Luvassa on myös ensimmäinen koskemattomuuskisa, jossa kilpailijat tekevät tärkeitä valintoja. Hävinnyt joukkue kokoontuu ensimmäiseen heimoneuvostoon, ja yhden kilpailijan tie tyssää heti alkuunsa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 33. tuotantokausi.

Lähetykset

Arviot

 3.9
(207 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

Selviytyjät on vuonna 2000 alkanut yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, joka perustuu ruotsalaiseen Robinson-formaattiin. Sarjaa on tuotettu 30. tuotantokautta. Suomessa sarjaa on esitetty vuodesta 2001 lähtien, Subilla ja MTV3:lla.

Ohjelmassa 16 amerikkalaista lähetetään 39 päiväksi asuttamattomalle niemekkeelle tai saarelle. Heidät jaetaan kahteen heimoon ja tarkoituksena on pysyä kilpailussa mahdollisimman kauan, selviytyä ryhmän kanssa erilaisista tehtävistä ja huonoista olosuhteista. Ohjelmaan kuuluvat erilaiset kilpailut. Palkintokilpailussa on mahdollista voittaa syötävää, tavaroita tai erilaisia etuja. Koskemattomuuskilpailussa tarkoituksena on saada itselleen koskemattomuussymboli, joka pelastaa heimon heimoneuvostolta. Heimoneuvostossa ryhmä joutuu pudottamaan yhden jäsenistään pois äänestyksellä. Kun jäljellä on enää yhdeksän kilpailijaa heimot yhdistetään ja yksilö kilpailu alkaa.

Kilpailun voittaja saa useimmiten miljoona dollaria, mutta monella kaudella on kilpailtu lisäksi auton voitosta. Ohjelman juontajana toimii Jeff Probst, joka on ollut mukana alusta asti.

hyvää viihdettä.

kamasutra

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt