Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Salatut elämät (S)3,8

18.07.2019 18.07. klo 17:30
päättyy klo 17:55 // kesto 25 min

Osa 2876: Monica antaa hullulle huoneen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.

Lähetykset

Arviot

 3.3
(819 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Salatut elämät

Salatut elämät on FremantleMedia Finlandin tuottama suomalainen draama- ja saippuasarja. Sarjan ensimmäinen jakso nähtiin MTV3:lla tammikuussa vuonna 1999, ja sarja on ilahduttanut suomalaisia lähes 2800 jakson verran. Tällä hetkellä meneillään on sarjan 17. kausi. Sarjan jatko on turvattu ainakin kesään 2018 asti ulottuvalla sopimuksella. Salkkarit voi jatkua toki vielä pidemmälle sillä sarjan sopimusta on jatkettu jo useita kertoja. Kenties sarjasta nähdään lähivuosina 3000. jakso.

Sarjan keskiössä on Helsingin Ullanlinnassa sijaitseva kuvitteellinen Pihlajakatu ja sen asukkaat. Sarja alkoi aikoinaan kahdenkymmenen näyttelijän voimin. Heistä sarjassa näyttelee nykyään enää neljä (Pete Lattu, Maija-Liisa Peuhu, Sami Uotila ja Esko Kovero). Ismo Laitelaa näyttelevä Kovero on nelikosta ainoa, joka on pysynyt sarjassa yhtäjaksoisesti sen alkamisesta lähtien. Ismon homoseksuaalia poikaa Kallea näyttelevä Lattu palasi sarjaan kymmenen vuoden tauon jälkeen. Myös Aki Nikkistä näyttelevä Uotila piti pitkän, yli 12 vuoden, tauon sarjasta. Sarjan kuuluisimpiin hahmoihin kuuluva Maija-Liisa Peuhu (Ulla Taalasmaa) on poistunut ja palannut sarjaan useamman kerran.

Sarjan käsittelemät teemat ovat vaihdelleet laajasti parisuhdekriiseistä päihdeongelmiin sekä rasismista murhamysteereihin. Sarja on herättänyt paljon kohua. Esimerkiksi vuonna 2009 esitetty kauden päätösjakso, jossa roolihahmo haudattiin elävältä nousi suuresti otsikoihin.

Salatuista elämistä on tehty useita irrallisia internetissä esitettyjä minisarjoja (spin-offeja). Romeo & Rafael Desperados, sarjassa seurataan veljesten pakomatkaa. Lillukanvarsia-nimisessa sarjassa pyöritään meikkibisneksen ympärillä. Muita irrallisia sarjoja ovat Tuuliranta, Young Man, Cash Man sekä viimeisin Young Girl, Dream Girl. Sarjojen lisäksi Salatut elämät -sarjaan perustuu kaksi kauhuelokuvaa Nightmare ja Nightmare 2, jotka saivat melko heikon vastaanoton. Lisäksi sarjasta on julkaistu kirjoja, soundtrack ja lautapeli.

Vieläkö tätä kuraa tulee, luulin, että oli jo lopetettu. Kuinka joku viitsii aikaansa kuluttaa tähän p......n?

JukkisA

Ihan katottava...

SilverShadow_

https://www.youtube.com/watch?v=GD0ZbQ7D85o&t=

ErkkiLeskelä 123

Jonkinlainen merkkitapaushan tämä taitaa olla, mutta näin arvioitavasta näkökulmasta roskaahan tämä on.

hollanti123

odotan koska touko tulee moloo heiluttaan pihlajakadulle................

poikamies

On taaaaaas kerran vaan uusintoja, miksi maksaa veroja näitä katsellen. 😫 Taas uusintana parhaaseen katsomisaikaan. 👎 Ei nykyään enää tarvittaisi uusintoja,kaiken voi katsoa tallenteista tai katsomosta.

Mepis

No huh HUH! Älkää enää jaksako työntää tätä säälittävää ripulia sieltä ns peestä "aka" 2 hädän reiästä ulos...

-Thunderdome-

Paras ohjelma!

Anzku

voi lopettaisivat jo tämänkin. eihän tässä tehdä enää mitään muutakuin homostella ja riidellä.

Mr. Done

Sarjan laatu laskenut vuosien myötä kuin lehmän häntä. Menetin mielenkiintoni lopullisesti ehkä noin pari kolme vuotta sitten.

Ennen Salkkarit lukitsi telkkarin ääreen joka ilta, nykyään kuvailisin sarjaa yhdellä termillä: Nolo.

mariehh

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt