Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

NCIS: New Orleans (12)

13.10.2017 13.10. klo 02:55
päättyy klo 03:50 // kesto 55 min

Kauhun mestarit. Kausi 1, 6/23. New Orleansissa on halloweenin juhlinta ylimmillään, kun hautausmaalta löytyy henkihieverissä oleva nainen, joka makaa hautapaaden päällä sanoen paholaisen olevan syyllinen - ja kuolee. Naisella on vampyyrimäiset pistosjäljet kaulassaan, eikä verta näy missään. Tutkimuksissa uhrin todetaan olevan laivaston oikeusviraston tuomari Melanie Herman. Uhrin kirkkaanpunaiseksi värjätty tukka ja käsin ommeltu valkoinen viktoriaaninen puku saa Sebastianin yhdistämään murhan erääseen kauhuklassikkoon. Dwaynen vaimo Linda (Paige Turco) piipahtaa toimistolla juhlajärjestelyihin liittyen. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä.

Lähetykset

Arviot

 3.9
(13 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

On se H**tin paljon parempi kuin LA-versio. Käsikirjoitus on hyvä, mutta silti ei oikein vakuuta; jotenkin näyttelijät eivät edes kolmen jakson jälkeen oikein saa unohtamaan että he "näyttelevät".

Harmaalokki

New Orleans versiota vaivaa junnaava ja jossain määrin epäuskottavä käsikirjoitus. Ympäristö ja henkilöhahmot oat kuitekin hyvät.

picador

Hyvä sarja niin, kuin kaikki muutkin ncis-sarjat😊jännitystä ja huummoria riittää.

Tapsa11

No on se hyvä että tästä samasta roskasta tehdään kaikkiin mahdollisiin kaupunkeihin omat versiot koska silloinhan se on niin tajunnanräjäyttävää ja uskomattoman ihmeellistä kun ollaan jopa toisessa kaupungissa! se vaan on niin uskomatonta että on ihan pakko katsoa kuinka idiootit tekee samaa työtä jossain ihan eri kaupungissa. Aivan uskomatonta!

Zeti

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt