Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

NCIS: New Orleans (12)

13.10.2017 13.10. klo 03:50
päättyy klo 04:40 // kesto 50 min

Silmäterä. Kausi 1, 7/23. Kahden auton katuralli päättyy äkillisesti, kun toinen autoista törmää rakennustyömaahan ja syttyy tuleen. Miksi kuljettaja ajoi avojaloin, ja kuinka autosta löytynyt upouudelta näyttävä tyhjä medaljonki liittyy asiaan? Kun uhrin talon kylpyammeesta löytyy vielä ammuttu alaston nainen, voidaan tavallinen tieraivo sulkea pois kuvioista. Dwayne painii itsekin autoasioiden parissa ja yrittää korjata vaimonsa vanhaa avoautoa ajokuntoon samalla, kun pohtii avioliittonsa nykytilaa ja selvittää rikosjutun monimutkaisia koukeroita. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä.

Lähetykset

Arviot

 3.9
(13 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

On se H**tin paljon parempi kuin LA-versio. Käsikirjoitus on hyvä, mutta silti ei oikein vakuuta; jotenkin näyttelijät eivät edes kolmen jakson jälkeen oikein saa unohtamaan että he "näyttelevät".

Harmaalokki

New Orleans versiota vaivaa junnaava ja jossain määrin epäuskottavä käsikirjoitus. Ympäristö ja henkilöhahmot oat kuitekin hyvät.

picador

Hyvä sarja niin, kuin kaikki muutkin ncis-sarjat😊jännitystä ja huummoria riittää.

Tapsa11

No on se hyvä että tästä samasta roskasta tehdään kaikkiin mahdollisiin kaupunkeihin omat versiot koska silloinhan se on niin tajunnanräjäyttävää ja uskomattoman ihmeellistä kun ollaan jopa toisessa kaupungissa! se vaan on niin uskomatonta että on ihan pakko katsoa kuinka idiootit tekee samaa työtä jossain ihan eri kaupungissa. Aivan uskomatonta!

Zeti

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt