Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Napakymppi

16.12.2017 16.12. klo 19:00
päättyy klo 20:00 // kesto 60 min

Kausi 1. Jakso 3/10. Välimallin jätkät.. Neiti X kohtaa miehen, joka ei kestä itseään rakastuneena. Herra X oppii välineiden merkityksen etäsuhteessa. Kotimainen viihdeohjelma. (42')

Lähetykset

Arviot

 3
(3 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Ohjelma on viihdyttävä ja Janne luonteva juontaja tähän formaattiin. Pidin kuitenkin entisaikojen napakymppiä parempana, mutta toki nyt on aikakin toinen. Tässä nykyisessä versiossa näyttää olevan paljon nuoria, jotka kyllä muutenkin löytävät (löytänevät) seuraa. Hieman on myös muotia, että samat ihmiset kulkee ohjelmasta toiseen. No eipä se ole minulta pois. Toivoisin että oikeita pareja ja rakkautta löytyisi tätä kautta, eikä pelkkää matkan hakua. Itse ainakin toivoisin, jos tuonne menisin, että napakymppimatka olisi suomeen, sillä se kumppani on tässä tärkein. Tai näin pitäisi olla. Joka tapauksessa, kaikki jaksot tulee varmasti katsottua.

TTTT

Pitikö pilata ohjelma näillä juontajilla????

JukkisA

Tervetuloa takaisin Napakymppi ! Kiva juontaja (kuten edeltäjäkin) ja muusikko Lenni-Kalle tietysti on symppis. Olen treffi-ohjelmien ikuinen fani, vaikka pareista ei aina synnykään kestäviä rakkaustarinoita. Aina kuitenkin katsojana toivoisi, että löytyisi ohjelmaan osallistuville ihmisille Se Oikea, ettei show jäisi vain katsojien viihteeksi. Napakympin ideassa heikkoa on se, että matkaseuran saa valita vain kolmesta ehdokkaasta ja kysymyksille on liian vähän aikaa. Nyt kun ohjelmaan on lisätty neiti tai herra x:n kaverin kysymys ja yleisön kysymys, niin itse valitsija ei ehdi kysyä kuin pari kysymystä ehdokkailta. Nykyaikana kun tapahtuu kaikenlaista outoa, niin onkohan turvallista lähteä tuntemattoman matkaan (jota ei ole ennen valintaa edes nähnyt) ulkomaan reissulle ? Minusta matkalla pitäisi olla mukana ohjelman puolesta järjestetty matkaopas, joka ensinnäkin varmistaa, että pari tutustuu jo ennen matkaa toisiinsa ja myös sen, että lähtevätkö he todella molemmat matkalle, ettei käy kuten neiti x:lle ensimmäisen jakson jälkeen. Matkaopas voisi olla muissakin asioissa turvana matkan aikana. Itse en uskaltaisi lähteä vieraan miehen matkaan vieraaseen maahan kahdestaan, ilman opasta. Tässä mielessä "Unelmien poikamies" - ohjelmat ovat paremmin suunniteltuja, koska niissä on useampi osallistuja, enemmän aikaa tutustua, sekä ohjelma kuvataan matkakohteissa. Siellä ihmiset ovat vähän rennompia, kuin Napakympin studiokuvauksissa, jossa ainakin suomipojat jännittää ihan tönkkönä penkillä. Mielipiteistäni huolimatta aion katsoa Napakymppiä :)

tatjana

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt