Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

MasterChef Australia8,3

11.05.2017 11.05. klo 13:45
päättyy klo 15:35 // kesto 110 min

Kausi 8. Jakso 1/63. Uusi kausi, uusi taso. Tuomarikolmikko alkaa etsiä 24 parasta kotikokkia, joille valkoinen essu toimii pääsylippuna MasterChef-keittiöön. Ruuan taso tekee vaikutuksen ja ylittää kaikkien odotukset. Australialainen realitysarja. (81')

Lähetykset

Arviot

 4.2
(93 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Tätä katsoo oikein mielellään. Kukaan ei sano mitään pahaa kenestäkään vaan kannustavat ja on hyväntahtoisia ihmisiä kaikki. Ihan eri luokkaa kun se jenkkien versio jossa Gordon siinäkin mukana nalkuttamassa ja muutenkin kun yrittää olla koko maailman ruoka jumala...

Juksu

Todella mukavaa katsottavaa, ihan eri luokkaa usan vastaavaan verrattuna, ei huutamista/riehumista, selkäänpuukotusta ja juonittelua muita kilpailijoita kohtaan. Nälkä tulee aina kun tätä katsoo.

sonymies

Ainoa kokkauskilpailu, mitä katson. Ihanat tuomarit, mielenkiintoiset, uskomattoman taitavat kilpailijat. No, hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä varmasti onnistuukin paremmin!

Nele

Paras kokkauskilpailu. Ihanat juontajat ja mielenkiintoiset vierailijat. Ilmapiiri ja yhteishenki on aina hyvä kilpailijoiden kesken (ei turhaa haukkumista/selkäänpuukotusta/muuta venkoilua tai draamaa. Tätä on ilo katsoa, ja jokaista uutta kautta odottaa aina innokkaasti.

Teresa_Savolainen

Kiitos taas mukavasta ohjelmasta. Australialiset osaavat! Remontilla rahoiksi on ehkä vieläkin parempi!

minävain

Loistava ohjelma ja formaatti, ei kilpailijoiden haukkumista ja kyykytystä vaan reilua ja rehtiä taitojen taistelua jo kaudesta yksi. Tästä olis mallia moneen ohjelmaan ottaa kyllä.

Jukka_Mäki-Petäjä

Paras kokkauskilpailuohjelma ikinä! Aivan ihanat tuomarit ja kaikilla kilpailijoilla lähes poikkeuksetta hyvä yhteishenki, eikä mitään selkäänpuukotusjuttuja kuten amerikkalaisessa versiossa.

mimosa88

Mukava, rento, mutta myös "jännittävä" kokkauskilpailu. Isännät hauskoja ja mukavia. Ilmapiiri leppoisa. Saman "reseptin" amerikkalais-versio taas ei kiinnosta, toteutus on niin erilainen, tempoileva, jotenkin pahansuopa.

ebbaliini

Super cool

turtma

Hyvä henki aina. Hieman huonommastakin ruuasta sanotaan edes jotain positiivista. Ei samanlaista maan rakoon lyttäämistä kuin Suomalaisessa ja Amerikkalaisessa versiossa. Paljon naurua ja kaikki kannustavat toisiaan.

Sippe1

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt