Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Made in Chelsea (S)4,6

17.04.2018 17.04. klo 08:10
päättyy klo 09:00 // kesto 50 min

Kausi 7. Jakso 1/17. Tyyntä myrskyn edellä. Lucyn ja Jamien välillä on jälleen eripuraa. Chelseassa kiertää juoru, jonka mukaan Alex on pettänyt Binkyä, mikä saa Binkyn mielen matalaksi. Victoria sovittelee ilkeää käytöstään. Englantilainen realitysarja. (46')

Arviot

 2.3
(3 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Aivan kuraa, jotain muuta tilalle kiitos.

punainen

Voi hyvät hyrsselit. Ainut reality jota seuraan. Hämmentävä sekoitus oikeita yläluokan brittejä ja käsikirjoitettua suhdesotkuilua. Vaikka välillä sarjan jätänkin niin heti kun se sattuu tulemaan telkusta jään sitä seuraamaan avuttomana. Mukava nähdä kauniita ihmisiä elämässä rikkaasti, kun oma elämä nelikymppisenä jäbänä välillä ankeassa arkielämässä rupeaa rasittamaan.

Erityismaininta suomentajalle, joka ainakin kutos-seasonilla lisäsi oman humoristisen lisänsä suomennoksillaan. Kun on nähnyt nuoren lontoolaisen perijäladyn sanomassa "voi hyvät hyrsselit" laten ääressä trendikahvilassa tietää elävänsä.

Pakko antaa vitonen sillä production valuet ovat kyllä kohdillaan.

kodekon

Voi jösses. Ben Stillerin elokuvat voisivat olla ok, mutta kyseinen herra ei hymyillessäänkään hymyile. Jotenkin niiiiiiiiin vaikean oloista on hänen esiintymisensä. Toisaalta kun katsoo hänen vanhempiaan ja roolityöskentelyään niin voi ymmärtää jotain. Jotenkin Stiller on niin teennäinen aina kun kamera häneen kääntyy että ei, ei mikään elokuva tai ohjaaja/tuottaja/meikkaaja saa hänestä irti kuin samanlaista hötökkää. Oi antakaa meille edes 80-luvun hyviä komedioita eikä aina näitä samoja sinisilmä-mickeytä!

miccc

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt