Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Lentoturmatutkinta

08.10.2017 08.10. klo 12:00
päättyy klo 13:00 // kesto 60 min

Totaalinen moottorivika. Kun British Midlandin lentokoneen moottori syttyi palamaan, lentäjät yrittivät hätälaskua. Toinenkin moottori ehti sammua ennen turvaan pääsyä. National Geographic Channel.

Lähetykset

Arviot

 4.1
(44 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Tää oli ihan ok mutta vähän liian monta kertaa tullut uusintana, niin eipä jaksa kiinnostaa enää!

Suomileijona

Mielestäni varsin asiallinen sarja. Harvasta jaksosta jää huono maku. Homma keskittyy syiden löytämiseen, tragedioilla ei juuri herkutella vaikka esim. uhrien määrä on toki asiallista mainita ja sitä on asiallista valitella. Todella mielenkiintoisia syitä näille onnettomuuksille on kyllä jaksojen saatossa esitetty. Tunnin jaksoissa ei ole nykymittapuun mukaan edes ihan hirveästi venyttämisen tuntua...

Lars Lasersson

Metrojetin kohtalo on hyvin yksinkertainen eli naapurivaltion ampuma ohjus, näin se on nähtävä. Luonnollisesti tästä vaietaan.

JukkisA

Paljon on tähän käytetty kekseliäisyyttä. Puhelun vastaanottajaa ei haastateltu, feikki? Todennäköisesti. Oliko ainuttakaan "matkustajaa" löytynyt Pentagonista, ei mainita. Enemmänkin ohjusteoria tukee tätä ja todellinen kone ohjattiin sotilaskentälle. Olisiko Mosad taas ollut kekseliäämpi kuin koskaan?

AjaO

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt