Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Lentoturmatutkinta

07.10.2017 07.10. klo 13:00
päättyy klo 14:00 // kesto 60 min

Qantas 32: Taivaan Titanic. Lentoturmatutkijat yrittävät selvittää, miksi Qantasin koneen moottori räjähti lennolla, ja koskeeko sama vika kaikkia A380-koneita. National Geographic Channel.

Lähetykset

Arviot

 4.1
(44 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Tää oli ihan ok mutta vähän liian monta kertaa tullut uusintana, niin eipä jaksa kiinnostaa enää!

Suomileijona

Mielestäni varsin asiallinen sarja. Harvasta jaksosta jää huono maku. Homma keskittyy syiden löytämiseen, tragedioilla ei juuri herkutella vaikka esim. uhrien määrä on toki asiallista mainita ja sitä on asiallista valitella. Todella mielenkiintoisia syitä näille onnettomuuksille on kyllä jaksojen saatossa esitetty. Tunnin jaksoissa ei ole nykymittapuun mukaan edes ihan hirveästi venyttämisen tuntua...

Lars Lasersson

Metrojetin kohtalo on hyvin yksinkertainen eli naapurivaltion ampuma ohjus, näin se on nähtävä. Luonnollisesti tästä vaietaan.

JukkisA

Paljon on tähän käytetty kekseliäisyyttä. Puhelun vastaanottajaa ei haastateltu, feikki? Todennäköisesti. Oliko ainuttakaan "matkustajaa" löytynyt Pentagonista, ei mainita. Enemmänkin ohjusteoria tukee tätä ja todellinen kone ohjattiin sotilaskentälle. Olisiko Mosad taas ollut kekseliäämpi kuin koskaan?

AjaO

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt