Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste ovat muuttuneet. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt uudet ehdot

Lentoturmatutkinta

07.10.2017 07.10. klo 13:00
päättyy klo 14:00 // kesto 60 min

Qantas 32: Taivaan Titanic. Lentoturmatutkijat yrittävät selvittää, miksi Qantasin koneen moottori räjähti lennolla, ja koskeeko sama vika kaikkia A380-koneita. National Geographic Channel.

Lähetykset

Arviot

 4.1
(45 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Sharm El Sheikhin kone monen mielestä ammuttiin alas ohjuksella. Ohjus meni läpi rungon, siitä varmasti tuo reikä, siis ulos menneestä ohjuksesta. Uutisissa mainittiin, että maassa oli vielä joku hengissäkin, miksiköhän uutiset muuttivat luonnetta ja tässäkin myöhemmin ei olekaan enää henkiin jääneitä todistajia? Samantapainen oli silminnäkijöiden mukaan ohjuksella alas ammuttu kone USA:n rannikolla juuri nousun jälkeen. Sekin tarina muuttui, eivätkä silminnäkijät nähneetkään sitä mitä näkivät :-)

JukkisA

Mahtava ohjelma. Hienoa kun on saatu aitoja tapauksia kuvattua.

-Thunderdome -

Sarjan tekstitys suomeksi on suurelta osin tökerösti tehty. Lähes Google-käännösohjelman tasoa (rotate-pyörii eli kevitä, elevator-hissi eli korkeusperäsin, lentopintoja "climb-kapua eli nouse pinnalle 350" ei muuteta, vaan ne ovat parillisia tai parittomia kompassisuunnasta riippuen jne jne).

En ole seurannut sarjasta keskustelua, jotta tietäisin, onko tästä mainittu aiemmin. Ohjelman ilmailuasiantuntijat puhuvat hyvää ammattikieltä. Sääli, että tavalliselle kotikatsojalle syötetään moisia käännösvirheitä. Jos ammattikääntäjä ottaa työn tehdäkseen, olisi suotavaa, että hän opettelisi edes ilma-aluksen osat oikeila nimillä.

bussinkuljettaja

bussinkuljettaja

Mielestäni varsin asiallinen sarja. Harvasta jaksosta jää huono maku. Homma keskittyy syiden löytämiseen, tragedioilla ei juuri herkutella vaikka esim. uhrien määrä on toki asiallista mainita ja sitä on asiallista valitella. Todella mielenkiintoisia syitä näille onnettomuuksille on kyllä jaksojen saatossa esitetty. Tunnin jaksoissa ei ole nykymittapuun mukaan edes ihan hirveästi venyttämisen tuntua...

Lars Lasersson

Paljon on tähän käytetty kekseliäisyyttä. Puhelun vastaanottajaa ei haastateltu, feikki? Todennäköisesti. Oliko ainuttakaan "matkustajaa" löytynyt Pentagonista, ei mainita. Enemmänkin ohjusteoria tukee tätä ja todellinen kone ohjattiin sotilaskentälle. Olisiko Mosad taas ollut kekseliäämpi kuin koskaan?

AjaO

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt