Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste ovat muuttuneet. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt uudet ehdot

Kuokkavieras Kataja (S)

06.04.2017 06.04. klo 15:00
päättyy klo 16:00 // kesto 60 min

Kausi 1. Jakso 3/10. Rauma. Janne Kataja ja hänen uskolliset aseenkantajansa, kuvaaja Hannu ja äänimies Sami, on pudotettu Rauman lähistölle, ja heillä on 36 tuntia aikaa perehtyä paikallisten vieraanvaraisuuteen. Rahaa, ruokaa eikä tietoa yöpaikasta ole, vain luja luottamus raumalaisten avuliaisuuteen. Saako majakkasaaresta ruokaa tai edes venekyydin sinne? Montako maalia Janne tekee joutuessaan hyökkääjäksi kiihkeässä jääkiekko-ottelussa? Kotimainen realitysarja. (41')

Lähetykset

Arviot

 2.5
(10 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Voisi oikeesti tää Kataja lopettaa tv uran kokonaan! Ja eräs variksenpelätin kikkailee täällä telkku.com osoitteessa minun nimim jälleen. Ja ei oo kun 3 kerta kun tää vihoviimeinen aivopieru on sen on tehnyt.

-Thunderdome-

TV-kehäraakki laitettu puuhastelemaan jotain, laittakaa lomalle koko jätkä.

JakeR

Stilisointia! Tämä on aivan alapään ohjelmaa, vieras ei osaa muuta kuin luetella kirosanat, jotka osaa! Viimeinen kerta tätä ala-arvoista!

JukkisA

Hyvän ihana. :) Kun itsellä on jostain syystä huono päivä; surullinen, ei oo kaikki menny ihan putkeen tms. niin kun katsoo jonkun aikaa Jannen "meininkiä" - rupee väkisinkin hymyilyttämään.. :) :) Eikä tää ollu pahalla vaan hyvällä.

mallu2012

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt