Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Huomenta Suomi

22.07.2019 22.07. klo 06:55
päättyy klo 09:05 // kesto 130 min

6.55 Aamun otsikot 7.07 Päivähoitopaikan puute hidastaa äitien töihin paluuta 7.17 Miten saada äidit nopeammin kotoa töihin? 7.37 Miten matematiikka liittyy Instagramiin ja lentojen hintoihin? 7.47 Aku Hirviniemi heittäytyy Monty Pythonin maailmaan 8.07 Vapaasukeltajan täytyy hallita mielensä 8.17 Miten olla hengittämättä yli 6 minuuttia? 8.37 & 8.47 Päivän nimi: kirjailija Nura Farah 9.00 Uutiset

Lähetykset

Arviot

 2.2
(60 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

huima parannus maikkarin uutisiin ,kun kun saatiin ammattitaitonen johtaja vetään hommaa.yle sai mitä pyysi kasan pajkaa

poikamies

https://www.youtube.com/watch?v=GD0ZbQ7D85o&t=

ErkkiLeskelä 123

Mikä ihmeen kiire on haastatella vieraita, katsoin kellosta aikaa 6 min. Olen siirtynyt aikoja sitten Ylen aamu-tv:hen. Siellä on rauhallinen tunnelma ilman keskinäisiä sutkaisuja ja hihittelyjä. Haastatteluihin keskitytään kunnolla, jotka kestävät n. 15min. Ottakaa mallia Yleltä.

Mepis

Turha tehdä uutisia ja juttuja journalisteista jos ohjelmissa kaikki puhuvat toistensa päälle. Ohjelmiin vain yksi juontaja kerrallaan ettei menisi tuohon keskinäiseen höpöttelyyn ja sutkauksiin.

Urmasto

ei viitti kattoa enää karhuvaaran lähdettyä. juontajat pitkä kirvesnokka mies ja ankanhuuli nainen pöh.

lampaar

Huomenta Suomi on PALJON parempi nyt!!!!Pekka Pouta ja Sini-koira ovat parhaat. Jatkakaa samaan tyyliin!!! BELLE

pappa

Kuinka voidaan ottaa Huomenta Suomeen töihin naishenkilö joka ei osaa sanoa olympialaiset.

Asta

Kiitos paljon Millalle, kun tuli kertomaan sairaudestaan ja suuri kiitos myös toimitukselle. Milla kertoi nuoren ihmisen vilpittömyydellä ja avoimuudella kokemuksensa, millaista voi olla sairaan ihmisen taival apua hakiessaan meidän viralliselta terveydenhuollolta. Voi kuinka haluaisin Millalle saada terveiset, että hän menisi vielä kokeneen funktionaalisen lääkärin vastaanotolle. Uskon, että hän voisi saada sieltä paljon apua siihen, että pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa sairaudestaan huolimatta.

Toimitukselle esitän toiveen, että ottaisitte haastatteluun useampia sairautensa kanssa pitkään turhaan apua etsineitä ja järkyttävää kohtelua saaneita. Heitä on Suomessa paljon ja kissa pitäisi nyt kunnolla nostaa pöydälle tässä asiassa. Suomessa tehdään edelleen paljon itsemurhia, mikä ei ole ollenkaan ihme, kun niin moni ihminen joutuu sairauden tuoman epätietoisuuden lisäksi kohtaamaan vielä järkyttävää kohtelua niin sanotuilta asiantuntijoilta. Kysymyksessä ei siis ole mikään pikkujuttu.

Minun oma tarinani löytyy täältä: http://kilpirauhaspotilaat.fi/artikkeli/miten-kohdata-kroonisesti-sairas-ihminen

Toinen toiveeni on, että haastattelisitte funktionaalisia lääkäreitä. Olli Sovijärvi taitaa olla tunnetuin suomalainen funktionaalinen lääkäri. Olisi hienoa, jos tutustuisitte hänen ja muiden f.lääkäreiden työhön ja toisitte julkisuuteen sitä, kuinka paljon ihminen voi saada apua, vaikka virallista lääketiedettä edustava keskivertolääkäri olisi täysin kykenemätön auttamaan.

Toimittajilla on mahdollista olla täydellisesti väliinputoavien sairaiden ihmisten äänitorvi. Kiitos teille siitä.

Kaisu Leinonen

Kaisu

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt