Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Huomenta Suomi

13.12.2017 13.12. klo 06:25
päättyy klo 09:05 // kesto 160 min

6.25 Aamun otsikot 6.37 Palkitut eläinlääkäriyrittäjät Johanna Penttinen, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri / Hevoslääkärikeskus Hippomedi Elina Kummala, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri / Hevoslääkärikeskus Hippomedi 6.47 Syntyvyys laskee jo seitsemättä vuotta Anna Rotkirch, tutkimusprofessori / Väestöliitto 7.07 Lapsiperhearki ei houkuta Anna Rotkirch, tutkimusprofessori / Väestöliitto Antti Kivimäki, koti-isä 7.17 Vuoden kiinnostavimmat Google-haut Jaakko Pihlaja, analyytikko / Google 7.37 Kuusikauppa käy taas kuumana (REPPULINKKI) Juha Ruuska, puheenjohtaja, Joulupuuseura ry. 7.47 Tallinnan suomalainen ravintolamoguli Auri Hakomaa, ravintoloitsija 8.07 Tanssi ammattilaisen avulla Helena Ahti-Hallberg, tanssinopettaja Miia Raninen, tanssiamatööri Eemil Hallberg, tanssinopettaja / näyttelijä 8.17 Vuoden kiinnostavimmat Google-haut 8.37 Laulava poliisi Oulusta Petrus Schroderus, tenoripoliisi / Oulu 8.47 Kiekkolegenda Curt Lindström Curt Lindström Jens Hultén, näyttelijä 9.00 Uutiset

Arviot

 2.3
(54 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Huomenta Suomi on PALJON parempi nyt!!!!Pekka Pouta ja Sini-koira ovat parhaat. Jatkakaa samaan tyyliin!!! BELLE

pappa

Kuinka voidaan ottaa Huomenta Suomeen töihin naishenkilö joka ei osaa sanoa olympialaiset.

Asta

Kiitos paljon Millalle, kun tuli kertomaan sairaudestaan ja suuri kiitos myös toimitukselle. Milla kertoi nuoren ihmisen vilpittömyydellä ja avoimuudella kokemuksensa, millaista voi olla sairaan ihmisen taival apua hakiessaan meidän viralliselta terveydenhuollolta. Voi kuinka haluaisin Millalle saada terveiset, että hän menisi vielä kokeneen funktionaalisen lääkärin vastaanotolle. Uskon, että hän voisi saada sieltä paljon apua siihen, että pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa sairaudestaan huolimatta.

Toimitukselle esitän toiveen, että ottaisitte haastatteluun useampia sairautensa kanssa pitkään turhaan apua etsineitä ja järkyttävää kohtelua saaneita. Heitä on Suomessa paljon ja kissa pitäisi nyt kunnolla nostaa pöydälle tässä asiassa. Suomessa tehdään edelleen paljon itsemurhia, mikä ei ole ollenkaan ihme, kun niin moni ihminen joutuu sairauden tuoman epätietoisuuden lisäksi kohtaamaan vielä järkyttävää kohtelua niin sanotuilta asiantuntijoilta. Kysymyksessä ei siis ole mikään pikkujuttu.

Minun oma tarinani löytyy täältä: http://kilpirauhaspotilaat.fi/artikkeli/miten-kohdata-kroonisesti-sairas-ihminen

Toinen toiveeni on, että haastattelisitte funktionaalisia lääkäreitä. Olli Sovijärvi taitaa olla tunnetuin suomalainen funktionaalinen lääkäri. Olisi hienoa, jos tutustuisitte hänen ja muiden f.lääkäreiden työhön ja toisitte julkisuuteen sitä, kuinka paljon ihminen voi saada apua, vaikka virallista lääketiedettä edustava keskivertolääkäri olisi täysin kykenemätön auttamaan.

Toimittajilla on mahdollista olla täydellisesti väliinputoavien sairaiden ihmisten äänitorvi. Kiitos teille siitä.

Kaisu Leinonen

Kaisu

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt