Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Huomenta Suomi

20.09.2017 20.09. klo 06:25
päättyy klo 09:05 // kesto 160 min

6.25 Aamun otsikot 6.37 Suomeen uusi taloustieteen huippuyksikkö Topi Miettinen, taloustieteen professori / Hanken Juuso Välimäki, taloustieteen professori / Aalto-yliopisto 6.47 Terve aamu: Kehon oma vastustuskyky taistelussa syöpää vastaan 7.07 "Äiti ja iskä - ole vaan ja juttele mun kaa!" Heikki Turkka, hankepäällikkö/kouluttaja / Aseman Lapset ry Minna Virtanen, tutkimusjohtaja / Elisa 7.17 Viinakeskustelu jyllää taas Timo Lappi, toimitusjohtaja / Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa Kari Luoto, toimitusjohtaja / Päivittäistavarakauppa ry 7.37 Alkoholipolitiikka - holhousta vai huolenpitoa? Petteri Snell, juristi Heikki Kähkönen, toimituspäällikkö / Viisi Tähteä 7.47 Todellisuuden muokkaajat Emmi Jouslehto, toimitusjohtaja / Arilyn Anna Rosa Lappalainen / Vizor 8.07 Vinkkimiehet paikalla Jarkko Sipilä, rikostoimittaja Pekka Lehtinen, rikostoimittaja 8.17 Rendel - hullunrohkea leffahanke Jesse Haaja, elokuvaohjaaja 8.37 Heikki Hela Heikki Hela 8.47 Terve aamu: Mitä ovat harvinaiset syövät? 9.00 Uutiset

Arviot

 2.3
(54 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Huomenta Suomi on PALJON parempi nyt!!!!Pekka Pouta ja Sini-koira ovat parhaat. Jatkakaa samaan tyyliin!!! BELLE

pappa

Kuinka voidaan ottaa Huomenta Suomeen töihin naishenkilö joka ei osaa sanoa olympialaiset.

Asta

Kiitos paljon Millalle, kun tuli kertomaan sairaudestaan ja suuri kiitos myös toimitukselle. Milla kertoi nuoren ihmisen vilpittömyydellä ja avoimuudella kokemuksensa, millaista voi olla sairaan ihmisen taival apua hakiessaan meidän viralliselta terveydenhuollolta. Voi kuinka haluaisin Millalle saada terveiset, että hän menisi vielä kokeneen funktionaalisen lääkärin vastaanotolle. Uskon, että hän voisi saada sieltä paljon apua siihen, että pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa sairaudestaan huolimatta.

Toimitukselle esitän toiveen, että ottaisitte haastatteluun useampia sairautensa kanssa pitkään turhaan apua etsineitä ja järkyttävää kohtelua saaneita. Heitä on Suomessa paljon ja kissa pitäisi nyt kunnolla nostaa pöydälle tässä asiassa. Suomessa tehdään edelleen paljon itsemurhia, mikä ei ole ollenkaan ihme, kun niin moni ihminen joutuu sairauden tuoman epätietoisuuden lisäksi kohtaamaan vielä järkyttävää kohtelua niin sanotuilta asiantuntijoilta. Kysymyksessä ei siis ole mikään pikkujuttu.

Minun oma tarinani löytyy täältä: http://kilpirauhaspotilaat.fi/artikkeli/miten-kohdata-kroonisesti-sairas-ihminen

Toinen toiveeni on, että haastattelisitte funktionaalisia lääkäreitä. Olli Sovijärvi taitaa olla tunnetuin suomalainen funktionaalinen lääkäri. Olisi hienoa, jos tutustuisitte hänen ja muiden f.lääkäreiden työhön ja toisitte julkisuuteen sitä, kuinka paljon ihminen voi saada apua, vaikka virallista lääketiedettä edustava keskivertolääkäri olisi täysin kykenemätön auttamaan.

Toimittajilla on mahdollista olla täydellisesti väliinputoavien sairaiden ihmisten äänitorvi. Kiitos teille siitä.

Kaisu Leinonen

Kaisu

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt