Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Huomenta Suomi

21.03.2017 21.03. klo 06:25
päättyy klo 09:05 // kesto 160 min

6.25 Aamun otsikot 6.50 Sosiaalityöntekijät - unohdetut puurtajat 7.10 Millainen ystävä EU on suomalaisille yrityksille? Janica Ylikarjula, johtava asiantuntija / EU- ja kauppapolitiikka, EK Kaj Turunen, talousvaliokunnan pj. / PS 7.20 Lihaskandaali ravistelee maailmaa Leena Räsänen, elintarviketurvallisuusjohtaja / Evira Juha Marttila, puheenjohtaja / MTK 7.40 Maanviljelijöiden ahdinko Juha Marttila, puheenjohtaja / MTK Mikko Välttilä, kananmunan tuottaja / Vaahteramäki Farming, Somero 7.50 Missä piilee onni? Jarkko Rantanen, psykologi, valmentaja ja tietokirjailija 8.10 Suomalaisen tangon nykytila Vieraana Marita Taavitsainen ja Tommi Soidinmäki 8.20 Onko onnellisuus elämän tarkoitus? Esa Saarinen, filosofi 8.40 Sari Siikander ja Sutu Markkanen 8.50 Syövän uudet hoitomuodot

Arviot

 2.3
(54 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Huomenta Suomi on PALJON parempi nyt!!!!Pekka Pouta ja Sini-koira ovat parhaat. Jatkakaa samaan tyyliin!!! BELLE

pappa

Kuinka voidaan ottaa Huomenta Suomeen töihin naishenkilö joka ei osaa sanoa olympialaiset.

Asta

Kiitos paljon Millalle, kun tuli kertomaan sairaudestaan ja suuri kiitos myös toimitukselle. Milla kertoi nuoren ihmisen vilpittömyydellä ja avoimuudella kokemuksensa, millaista voi olla sairaan ihmisen taival apua hakiessaan meidän viralliselta terveydenhuollolta. Voi kuinka haluaisin Millalle saada terveiset, että hän menisi vielä kokeneen funktionaalisen lääkärin vastaanotolle. Uskon, että hän voisi saada sieltä paljon apua siihen, että pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa sairaudestaan huolimatta.

Toimitukselle esitän toiveen, että ottaisitte haastatteluun useampia sairautensa kanssa pitkään turhaan apua etsineitä ja järkyttävää kohtelua saaneita. Heitä on Suomessa paljon ja kissa pitäisi nyt kunnolla nostaa pöydälle tässä asiassa. Suomessa tehdään edelleen paljon itsemurhia, mikä ei ole ollenkaan ihme, kun niin moni ihminen joutuu sairauden tuoman epätietoisuuden lisäksi kohtaamaan vielä järkyttävää kohtelua niin sanotuilta asiantuntijoilta. Kysymyksessä ei siis ole mikään pikkujuttu.

Minun oma tarinani löytyy täältä: http://kilpirauhaspotilaat.fi/artikkeli/miten-kohdata-kroonisesti-sairas-ihminen

Toinen toiveeni on, että haastattelisitte funktionaalisia lääkäreitä. Olli Sovijärvi taitaa olla tunnetuin suomalainen funktionaalinen lääkäri. Olisi hienoa, jos tutustuisitte hänen ja muiden f.lääkäreiden työhön ja toisitte julkisuuteen sitä, kuinka paljon ihminen voi saada apua, vaikka virallista lääketiedettä edustava keskivertolääkäri olisi täysin kykenemätön auttamaan.

Toimittajilla on mahdollista olla täydellisesti väliinputoavien sairaiden ihmisten äänitorvi. Kiitos teille siitä.

Kaisu Leinonen

Kaisu

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt