Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Huippumalli haussa5,6

17.04.2019 17.04. klo 11:40
päättyy klo 12:25 // kesto 45 min

Kausi 24. Jakso 11/15. Kärkiviisikko. Kilpailussa on jäljellä enää viisi kilpailijaa. Jaksossa tutustutaan heihin paremmin ja kerrataan kauden tapahtumia ja suosikkivierailijoita. Puheenvuoron saavat myös tuomarit, jotka innostuvat imitoimaan toisiaan. Amerikkalainen realitysarja. (40')

Arviot

 3.2
(9 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

Huippumalli haussa on yhdysvaltalainen The CW- kanavan tuottama tosi-tv-sarja, jossa etsitään seuraavaa kansainvälistä valokuva- ja catwalk-mallia tuhansien amerikkalaisten nuorten naisten joukosta. Sarjaa on tehty 21. tuotantokautta ja sen ensimmäinen kausi nähtiin toukokuussa 2003 ja se sai heti hyvät arvostelut. Ohjelman luoja, juontaja, tuottaja ja yksi tuomareista on Tyra Banks, joka on itse tehnyt pitkän mallinuran.

Jokaisella kaudella on mukana 10–14 kilpailijaa, jotka kilpailevat sopimuksesta mallitoimiston kanssa, kuvauksista suureen muotilehteen ja pääsystä kosmetiikkayrityksen mainoskampanjaan. Kauden alussa kilpailijoille tehdään muodonmuutokset ja lopussa finalistit vierailevat ulkomailla. Kilpailu sisältää valokuvauksia, muotinäytöksiä tai mainoksia. Jokaisen jakson lopussa tuomaristo arvioi kilpailijoiden suoritukset ja potentiaalin kilpailun voittamiseen ja pudottaa vähintään yhden kilpailijan.

Kilpailun tuomareina ovat toimineet Tyra Banksin kanssa mm. muotivalokuvaaja Nigel Barker, muoti-ikoni Twiggy, mallit Janice Dickinson ja Paulina Porizkova, Voguen André Leon Talley ja catwalk-opettaja J. Alexander. Jokaisessa jaksossa esiintyy myös Jay Manuel, joka ohjaa kuvauksissa ja kertoo niiden teeman. J. Alexander nähdään sarjassa myös, catwalk-opettajana.

Sarjan oikeudet on myyty mm. Australiaan, Kanadaan, Ranskaan, Saksaan, Israeliin, Skandinaviaan, Suomeen, Thaimaahan, Venäjälle, Filippiineille ja Isoon-Britanniaan. Sarjasta on tehty suomalaisversio, jonka ensimmäinen tuotantokausi nähtiin vuonna 2008 Nelosella ja sitä on kuvattu viisi tuotantokautta.

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt