Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Fast n' Loud

13.09.2017 13.09. klo 23:00
päättyy klo 00:05 // kesto 65 min

Kausi 1, osa 27. Ferrari Fix, osa 2/2. GMG:n tiimi entisöi ja puhaltaa uutta henkeä tallissaan ruostuviin autovanhuksiin. Saadaanko autot takaisin tielle seuraavaan huutokauppaan mennessä ja onko vaiva palkan arvoinen? (Fast n' Loud, tosi-tv, USA, 2012)

Lähetykset

Arviot

 3.8
(46 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Sarja: Fast’n’Loud

Discoveryn menestyssarjassa Fast n' Loud dallasilaisen Gas Monkey Garage -korjaamon omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kauffman etsivät latoihin, autotalleihin ja takapihoille unohdettuja autoharvinaisuuksia eri puolilta Yhdysvaltoja. Miesten tavoitteena on kunnostaa kulkuneuvot uuteen uskoon ja myydä ne eteenpäin.

Ruostuvat romut saavat kaksikon käsittelyssä uuden loiston lisäksi pinnalleen persoonallisen muotoilun. Aika on rahaa miehille, jotka haluavat nopeasti saada kunnostamansa autot myyntiin. Onnistuuko kaksikko saamaan autot nopeasti huutokauppaan myytäväksi ja saavatko he niistä työmäärää vastaavan korvauksen?

Paras tv-sarja!

porofani

Osaa jaksoista on ihan turha edes katsoa, koska niissä vaan istutaan sohvalla ja katsotaan nettivideoita tai sitten koosteita vanhoista jaksoista... Jotkut tarinat ovat niin pahasti leikattuja, että rakennuksen loppuvaihetta ei näe ollenkaan, vaikka seuraavassa koostejaksossa puhutaan ko. vaiheesta. Osa ihmisistä on oikeasti huvittavia, joten muutamat jaksot tulee katsottua alusta loppuun ilman pikakelausta. Jokainen kausi tuo jotain uutta, joten vanhan toistoa on em. koostejaksot poislukien mahdollisimman vähän. Osa jaksoista on osa isompaa kokonaisuutta, joka jatkuu seuraavilla kausilla, esim. kun Aaronia näytetään yksin verstaan ulkopuolella.

Monni

Ehdottomasti yksi parhaista autoviihde-ohjelmista Top Gearin jälkeen ja Wheeler Dealersin rinnalla. Huumoria ja iloista mieltä viljellään tajuntaasi. Sopii hyvin niin nuorille kuin vanhoillekin, jotka tykkäävät GTI:stä, Tuulilasista ja Tekniikan Maailmasta.

Cooll

Lähes yhtä hyvä kuin Wheeler Dealers mutta kun siinä on yksi ammattimies joka hanskaa homman kuin homman ja osaa opettaa samalla, tässä tehdään välillä hiukan harrastajahommia, eikä kukaan oikein tiedä missä mennään, koska on liian monta kokkia sopassa.

oh2bio

Paras auto-ohjelma mitä Discoveryltä tulee. Voittaa jopa Wheeler Dealersit.

DL

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt