Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Selviytyjäkaksikko (S)

14.03.2018 14.03. klo 02:35
päättyy klo 03:35 // kesto 60 min

Kausi 5, osa 4. Ulkona kaikesta, osa 1. Vihreä baretti Joe Tetin erikoisjoukkokoulutus ja kestävyysurheilija Matt Grahamin kivikautiset shamanistiset metodit täydentävät toisiaan tässä henkiinjäämishaasteessa. (Dual Survival, tosi-tv, USA, 2015)

Lähetykset

Arviot

 4.1
(15 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Typerä sarja.

-Thunderdome -

Tämä oli reality-survival sarjoista paras kunnes tuli selville että niin Dave kuin Tetikin olivat "hieman" kaunistelleet CV:tään, Teti tosin paljon railakkaammin suorastaan rikollisella tavalla. Jutut eivät olleet huhuja. Ikävä kyllä sarjan tuottajat olivat Tetin bullshit-junassa täysin mukana joka käytännössä tappoi tämän sarjan mahdollisuuden jatkua. Se juna oli pakko ajaa rotkoon ja siellä se varmaan pysyy ellei joku toinen kanava joskus osta konseptia kunhan paskamyrskyt on unotuneet. Yksi tähti pakko vähentää sen takia miten tarina loppui.

arskaf

Kaikki neljä kautta katsoneena tämän on kyllä reality-survival sarjoista paras. Etenkin kaksi ekaa kautta, jossa ovat Cody ja Dave (henkilöt vaihtuvat myöhemmin sarjassa). Nuo "tiiviisti otsikoissa" jutut liittyvät siis lähinnä Joseph Tetiin ja Codyn eroamiseen (myöhemmissä kausissa). Tetin ympärillä on myös pyörinyt stolen valor huhuja ja muuta.

Se-ainoa-oikea survival sarja nyt on edelleen Survivorman, jos Les Stroud painaa menemään ilman kameraryhmää, mutta kyllä tätäkin mielellään katsoo! Ei ainakaan samanlaista humpuukia ja hömppää, kuin vaikka se Bear Gryllsin sarja.

jlatto

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt