Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Docventures: Elokuvan esittely

13.10.2017 13.10. klo 22:40
päättyy klo 22:45 // kesto 5 min

Docventures-illan teema on oikeusvaltio! Riku Rantala ja Tuomas Milonoff esittelevät viikon dokkarivalinnan, joka on tositarina elinkautisvankeudeksi muuttuvasta rakkaudesta.

Arviot

 2
(4 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Jaksoesittely

Vuonna 2013 käynnistetty Docventures on matkailuohjelma Madventuresista tuttujen Riku Rantalan ja Tuomas Milonofin juontama keskusteluohjelma, jonka jokaisessa jaksossa nähdään jokin ajankohtainen tai ajaton dokumenttielokuva. Illan jakson yhteydessä keskustelu käy sekä Docventuresin studiossa vierailevien asiantuntijavieraiden kautta, Rantalan ja Milonoffin lähetyspäivänä pitämässä radiolähetyksessä (YLE Puhe) että sosiaalisessa mediassa. Lähetykseen voi osallistua sosiaalisen median kautta ja lähettämällä viestejä ja fakseja studioon.

Docventuresin kiehtovuutta lisää se, että jaksoissa käsiteltävien teemojen ympärillä katsojia houkutellaan osallistumaan erilaisiin kampanjoihin. Tällaisia tempauksia ovat olleet muun muassa lihaton lokakuu ja Facebook-lakko.

Ensimmäiseen kauteen kuului 13. jaksoa. Kausi sai jatkoa ainoastaan internetissä esitetyissä jaksoissa, joiden kaikkien documenttien teema liittyi jotenkin naisiin. Sarjan toinen kausi esitettiin vuoden 2014 syksyllä. Kolmas kausi alkoi 9.9.2015 dokumentilla Citizenfour, joka kertoo NSA-tietovuotaja Eric Snowdenin tarinan. Dokumentit ovat katsottavissa tietyn ajan Yle Areenassa esityspäivän jälkeen.

Docventures on voittanut useita TV-alan palkintoja. Ohjelma ansaitsi kultaisen Venlan parhaana ajankohtais- ja asiaohjelmana vuosina 2013 ja 2014. Vuoden 2014 Some Awards-gaalassa Docventures vei parhaan TV-ohjelman tittelin. Ohjelman optio-oikeudet on myyty Norjaan.

meni maku näihin kukka-keppeihin

poikamies

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt