Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

Cliffhanger - kuilun partaalla6,4

20.02.2018 20.02. klo 21:00
päättyy klo 23:15 // kesto 135 min

(Cliffhanger, toiminta, Ranska, USA, 1993) Sylvester Stallone esittää pääosaa Kalliovuorten jylhiin maisemiin sijoittuvassa sähäkässä toimintaleffassa, joka kuuluu Renny Harlinin ohjaajanuran tähtihetkiin. 101 min. Ohjaus: Renny Harlin. Pääosissa: John Lithgow, Michael Rooker, Sylvester Stallone.

Arviot

 3.7
(52 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Renny Harlinin ohjaajauran tähtihetki ei ole Driven, Kurkunleikkaajien saari, Long Kiss Goodnight tai edes Deep Blue Sea. Itse asiassa edellä mainitut ovat käsittämätöntä huttua verrattuna vuoden 1993 klassikkoon Cliffhanger - Kuilun partaalla.

Elokuva on osoitus siitä, että laatua saa ilman Samuel L. Jacksoniakin ja yksinkertaisella juonella. Huippukiipeilijällä on trauma. Hänen täytyy kohdata menneisyyden haamunsa ja voittaa uusi uhka. Tutuhko toimintakaava toimii erittäin hyvin. 3s kivi auringosta John Lithgow tekee mainion roolin elokuvan pahiksena.

Harlinilainen Suomi-pääsiäismuna on upotettu erääseen toimintakohtaukseen nerokkaasti.

Ainoa Rennyn elokuva jota kehtaa katsoa ilman myötähäpeää. Rennystä olis voinut tulla kelpo ohjaaja jos olis saanut käyttöönsä kelpo käsikirjoituksia ja näyttelijöitä...

SkePe

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt