Ohjelmatiedot vieläkin helpommin.

Lataa Telkku.com -sovellus!

007 - Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa (16)6,8

22.07.2019 22.07. klo 21:00
päättyy klo 23:50 // kesto 170 min

(On Her Majesty's Secret Service/Britannia 1969). Salainen agentti James Bond (George Lazenby) saa tehtäväkseen soluttautua Sveitsiin, jonne Spectre-johtaja Ernst Stavro Blofeldin (Telly Savalas) epäillään piiloutuneen. Hän saa aisaparikseen määrätietoisen ja seikkailunhaluisen Teresan (Diana Rigg). Blofeld löytyy Alpeilta, jossa hän hautoo miljoonien ihmisten surmaamisen mahdollistavaan joukkotuhoaseeseen liittyvää suunnitelmaa. Australialaisnäyttelijä George Lazenbyn ainoan Bond-seikkailun ääniraidalla laulaa Louis Armstrong. Hänen majesteettinsa salaisessa palvelussa on kolmen Bond-seikkailun leikkaajana aiemmin työskennelleen Peter R. Huntin esikoisohjaus. Pääosissa: George Lazenby, Diana Rigg, Telly Savalas, Gabriele Ferzetti, Ilse Steppat, Lois Maxwell. Ohjaus: Peter R. Hunt. (136')

Arviot

 3.5
(12 ääntä)

Oma Arvio

Kirjaudu palveluun tai luo Telkku-tunnus antaaksesi arvion.

Syystäkin arvosteltu elokuvasarjan huonoimmaksi Bond -elokuvaksi ja myös Bondin näyttelijää. Tällä elokuvalla ei päästä sille tasolle, mihin Sean Connery ja Roger Moore näyttelijäsuorituksineen tekivät. Kaikkia syitä ei voi kuitenkaan George Lazenbyn niskaan laittaa, vaan juonikin ontuu. Bondin tärkeimmän elämänvaiheen ja lopun dramaattisen kohtauksen olisi pitänyt tehdä nämä jompi kumpi kaksi muuta edellä mainittua Bond -näyttelijää.

Leffatähti

Elokuvassa on postikorttimaisemat ja yksi parhaimmista bond-elokuvien tunnusmusiikista (John Barry) ja Louis Armstrong viimeinen äänitys: We have all the time in the world- kappale. Patsy "Todella upeeta"-sarjasta on yksi Bond-tytöistä.

Riinaliina

Näistä tulee agenttiparodioita aikaa myöten.

PKS1

Käyttäjien kommentit

Keskustelusäännöt